2024.06.20.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Alkatrész kiszállító állás Tatabányán a Láng Kereskedelmi Kft-nél

szállító képet készits

A logisztikai és kiszállítási munkák kiemelt jelentőséggel bírnak a mai gazdaságban, hiszen ezek a pozíciók biztosítják a termékek és alkatrészek zökkenőmentes mozgását a gyártóktól a végfelhasználókig. Tatabányán, ahol a logisztikai központok egyre nagyobb számban jelennek meg, az Alkatrész kiszállító állás Tatabányán a Láng Kereskedelmi Kft-nél lehetőség kiemelkedő karriert kínál azok számára, akik érdeklődnek a gyors tempójú, dinamikus munkakörnyezet iránt. A Láng Kereskedelmi Kft. elismerten jó hírnevű vállalat a régióban, amely stabil munkalehetőséget és versenyképes bérezést kínál munkavállalóinak. A cég főként autóipari alkatrészek kiszállításával foglalkozik, és a munkakör betöltéséhez keres olyan személyeket, akik rendelkeznek a szükséges logisztikai és ügyfélkiszolgálási készségekkel.


Az álláshoz tartozó feladatok közé tartozik az alkatrészek pontos és hatékony kiszállítása, a készletkezelés, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás. A jelölteknek rendelkezniük kell B kategóriás jogosítvánnyal, jó térérzékkel és alapvető gépkocsikezelési készségekkel. Az ideális jelölt proaktív, megbízható és képes önállóan dolgozni, valamint bír kiváló kommunikációs képességekkel, amelyek elengedhetetlenek az ügyfelekkel való hatékony interakció során. A Láng Kereskedelmi Kft. támogatja munkatársainak szakmai fejlődését különböző képzések és továbbképzések révén, biztosítva ezzel, hogy a munkaerő mindig naprakész tudással rendelkezzen a legújabb logisztikai és kiszállítási eljárásokból. Ez a munkalehetőség nem csak egy állást jelent, hanem lehetőséget kínál a hosszú távú karrierépítésre és szakmai fejlődésre a logisztikai szektorban Tatabányán.

Emellett a munkakör magában foglalja az alkatrészek raktározását és az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátását is, mint például a szállítási dokumentáció kezelése. A Láng Kereskedelmi Kft. elkötelezett amellett, hogy munkatársai egy motiváló és támogató munkakörnyezetben dolgozhassanak.