2024.07.16.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Kiváló befektetés a mezőgazdasági sátor

mezőgazdasági sátor

Amikor valaki növénytermesztésre adja a fejét, vagy éppen állatokat tart, egyszóval gazdálkodik, akkor gyakran kerülhet szembe olyan kihívásokkal, amiket gyorsan kell megoldania. A terménytárolók, nagy csarnokok megépítése bődületes költséggel járhat együtt. Amikor ezeket a pénzeket a semmiből kell előteremteni, akkor még rosszabb a helyzet. Egy jelentősebb bankkölcsönnel akár egy életre eladósíthatja magát. De biztos szükség van ekkora beruházásra?

A gyakorlati tapasztalatok szerint egy vagy akár több mezőgazdasági sátor a legtöbb esetben teljesen megfelel az elvárásoknak. Mivel eltérő méretekben és magasságokban álnak rendelkezésre a prémium kategóriás termékek, ezért igény szerint válogathat a kínálatokból. A gyors szerelés és áthelyezhetőség pedig olyan feltételek, amik a mezőgazdasági sátor esetében adottak.

Mezőgazdasági sátor prémium alapanyagokból

A mezőgazdasági sátor vázát rozsdamentes, horganyzott acélszerkezet adja, minek a telepítése nem igényel semmilyen komolyabb terep előkészítést. A rögzítés módját, mindig az adott viszonyok határozzák meg. A meredek falak gondoskodnak a minél optimálisabb térkihasználásról. A PVC bevonattal ellátott poliészter ponyva az ultraviola sugarakkal szemben is kiállja a próbát. A garancia erre 10 év. A mezőgazdasági sátor eltérő kialakításokban képzelhető el.

Választható 2 oldalról nyitott, de zárt oromzatú formában ugyanúgy. A szellőzést biztosíthatja szúnyoghálóval ellátott oromzattal, de feltekerhető ponyvakapu is kapható hozzá. Van mód továbbá a mezőgazdasági sátor hőszigetelésére, valamint belső lemezborításának kiképzésére. Igen sokat ad, mindezt megfizethető áron.