2024.05.20.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

A fürdőjátékok élvezetesebbé teszik a mindennapi fürdést

fürdőjáték

fürdőjáték

Az esti fürdés egyes kisgyermekeknek rémálom, míg másoknak remek lehetőség a szórakozásra. Szerencsére van módszer arra, hogy a víz legnagyobb ellenfelei is élvezzék a kádban vagy a zuhany alatt töltött időt. Mi ez? Természetesen a fürdőjáték, amivel a kicsik a szórakozásra koncentrálhatnak, míg a szülők nyugodtan fürdethetik a csemetéiket. A rendszeres mosakodás, fürdés és átöltözés az, amit személyes higiéniának nevezünk. A higiénia egészségesebbé tesz minket és megakadályozza, hogy megbetegítsünk másokat.

Azért fürdünk, hogy eltávolítsuk a testünkről a szennyeződéseket, például a port és az izzadást. Mi, felnőttként már tudjuk, hogy mennyire fontos a mosakodás, míg gyermekeink még csak most tanulják. Időbe telik, mire meg tudják mosni magukat és rajtunk, szülőkön múlik, hogy megtanítsuk, rávegyük őket a mindennapi higiéniai eljárásokra. Azért van szükségünk fürdőjátékokra, hogy a fürdési időt élvezetesebbé tegyük. Csak dobjuk a játékokat a vízbe és kész! Ennyi kell ahhoz, hogy gyermek boldogan töltse el a fürdőzést. Régebben a gumikacsák voltak az egyetlenek, de ma már sokkal szélesebb a választék az ilyen kiegészítőkből, amelyek nemcsak az időt múlatják el, hanem a gyermek képzelőerejét és motoros készségeit is fejlesztik. Ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy jól megválasztott vízi játék bebizonyítja, miszerint sokkal többet tud nyújtani a kádban vagy a zuhanyzóban, mint néhány kellemes pillanatot.

Bár a babák általában még nem tudnak önállóan játszani, mégis érdemes a legtöbbet kihozni a fürdési időből és egy kis szórakozást nyújtani nekik. Ebben az esetben célszerű állatok vagy hangokat adó kiegészítők formájában választani gumi fürdőjátékokat, mert ezek egy időre lekötik a csöppség érdeklődését és nem a fürdésre gondol. A legegyszerűbb módja, ha olyan fürdőjátékokat adunk nekik, amelyek mindig kéznél lesznek a fürdőszobában. Ha segítségre van szüksége az esti mosdatásban, használja ki még ma a webshopunk ajánlatát és csapjon le a fürdőjátékokra, amelyek egy kicsit izgalmasabbá teszik a fürdést!