2024.05.22.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

A legtutibb páros pólók

A világunk csakúgy, mint az elmúlt évszázadokban, az elmúlt néhány évben is rengeteget változott, új kihívásokkal szembesült a társadalom. Mindez a nőket és a férfiakat is egyaránt érinti. Az online jelenlétet tekintve az elmúlt tíz, vagy akár húsz évben hatalmas változások történtek: egyfelől az okoseszközök, valamint a social media egyre erősebb jelenléte egyet jelent a szépítő applikációk térnyerésével és a hírességek tökéletes tartalmaival, másrészt pedig mindenki a szépet, jót, lenyűgözőt mutatja – sokszor az arcunkba tolva –, így akár a hétköznapokat vagy egy nyaralást is egyfajta versenynek érezhetjük másokkal. Mit tudunk tenni az esetleges negatív érzéseink ellen? Hogyan tudunk kiszállni a rendszerből, sose feledve azt, hogy ez csak a felszín? Jó kérdés.

Igyekszem inkább humorral megtölteni a mindennapokat és a környezetemét is. Mivel a húgom és a barátja szülinapja nagyon közel esik egymáshoz, ezért együtt ünnepeltük meg őket a hónapban – és „egyenajándékot” kaptak tőlünk. Kieszeltük a vőlegényemmel, hogy egy vicces és egyben cuki ajándékot kapnak tőlünk: úgy éreztük, a páros pólók lesznek a lehető legjobb meglepik. Bár néhány helyen találni ilyeneket, szerintem a legjobb és legegyedibb páros pólók a LOLmarkt oldalán vannak, legalábbis mi innen szoktunk vásárolni extra grafikákkal ellátott ajándéktárgyakat – akár a mi konkrét elképzelésünket is meg tudják valósítani, nem csak meglévő mintákból tudunk válogatni és/vagy feltölteni. A kiválasztott pólók egyébként hamar megérkeztek hozzánk, és már csak izgatottan vártuk, vajon sikert aratnak-e majd. De hát a King és Queen feliratú páros pólók  – tesómékat ismerve – már hogy ne arattak volna sikert?! Ez igazából nem is volt kérdés, de mindig van bennem egy jóleső izgatottság, amikor ajándékozok. Szó mi szó, ezt így már sajnos nem tudjuk többször elsütni a családban, de mivel van bőven választék a LOLmarktnál, ezért nem félek attól, hogy nem jut majd legközelebbre… Sőt, az is lehet, hogy mi magunk találunk majd ki valamit.

Bízom benne, hogy ezzel többeteknek tippet adtam, és nektek is úgy fog majd tetszeni a LOLmarkt felhozatala, mint nekünk. Szerintem a minőségre sem lehet panasz, nem csak a kreativitásra, szóval bátran rendeljetek tőlük, a ruhadarabok és a kiegészítők hosszú életűek lesznek, tehát nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is. Irány a LOLmarkt.hu, és lesd meg a legtutibb pólókat, pulcsikat és táskákat!