2024.05.22.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Ha kell egy jó autószerviz budapest 19. kerületében…

El tudtok képzelni egy autószervizt a belvárosban? Hát én sem! Hol lehetne ilyesmire hely? Leginkább sehol. Na de a külvárossal már egyáltalán nem ez a helyzet! Itt aztán már vannak olyan területek, ahol simán van akkora tér, hogy a családi házas övezetekben elférjen egy komolyabb műhely is. Nem csoda, hogy az igazán jó szervizek ilyen területen vannak: mint a Méta autószerviz budapest 19. kerületében.

Korábban azt sem tudtam, hogy melyik a 19. kerület. Aztán egy autós incidens kapcsán ajánlották nekem a Méta Autószervizt, mint márkafüggetlen szervizt, ahol biztosan meg tudják csinálni az autómat. És tényleg így történt, azóta pedig eszembe sem jut máshová vinni az autómat.

Itt nem is feltétlenül a szaktudás az, ami annyira csalogató. Illetve természetesen az is, hiszen enélkül, hogy is lehetne nyugodt szívvel szervizbe vinni az autót. De ez annyira alap, hogy már fel sem tűnik – pedig óriási hívó ereje a Métának. Közben viszont ami legalább ugyanennyire ritka és különleges a transzparencia. Az, hogy nem azt mondja, hogy majd meglátja mennyibe fog megállni és megcsinálja 2x annyiért, mint ígérte. Hanem sokkal inkább már a weboldalon is egyértelműen közli az árakat, a munkadíjat és miegymást és persze ez mindig kiegészülhet aktuálisan az alapanyagok árával, de a lényeg azon van, hogy nem fognak minket átvágni.

Mindemellett az átláthatóság mellett pedig természetesen tényleg ki kell emelni azt a nagyfokú szakmai hozzáértést, amivel minden esetben találkoztam – pedig egy márkafüggetlen szervizről van szó, tehát én, mint laikus azt is gondolhatnám, hogy akkor biztos kevésbé értenek specifikusan egy-egy típushoz. Hát nem! Sőt! Eddig mindent tökéletesen megcsináltak a kocsimon és mindig annyit hagytam ott érte, amiben az elején megállapodtunk. Tehát nem kell azon aggódni, hogy a fizetésnél bajba leszünk.

A Méta autószerviz budapest 19. kerületének egyik kis utcájában található, ahonnan a nevét is kapta, hiszen ez a Méta utca. Azt gondolom, hogy fővárosiként ez egy olyan lokáció, ami nem túl félreeső, de ha mégis néhány kerületet át kell szelni érte, azt is érdemes megtenni annak érdekében, hogy az autó garantáltan jó kezek között legyen.

Egyébként is, egy megbízható autószerviz budapest bármelyik kerületében szerintem aranyat ér, hiszen magunktól egyáltalán nem biztos, hogy kitaláljuk, hogy amúgy hová érdemes menni és kinél szabad egyáltalán ott hagyni a járgányt. Ha viszont egy szerviznek jó az ajánlója, és a dicséret hitelt érdemlően igazolásra kerül, akkor aztán valóban érdemes figyelembe venni és a jó kontaktot megtartani. Ha egy ilyen megbízható választásra vágytok, akkor vegyétek fel a kapcsolatot a 19. kerületi Méta Autószervizzel a Méta utcában, mert ők aztán nem fogják elrontani a járgányt!