2024.06.21.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Fisher klíma ismertető

Ma már egyáltalán nem számít luxus dolognak az, ha valaki a saját otthonát szeretné komfortosabbá tenni egy légkondival. Mivel a klímaberendezések nem nevezhetőek kisebb kiadásnak egy család életében sem, nagyon fontos, hogy jól válasszunk!
Több tényezőt is figyelembe kell vennünk ugyanis ahhoz, hogy a számunkra legtökéletesebb klímaberendezést meg tudjuk vásárolni, ez azért fontos, hogy a készülékkel később, használat során is meg legyünk majd elégedve.
A legújabb klímaberendezésekkel nem csak hűteni, hanem fűteni is tudunk, így ezek a készülékek akár ősszel, akár télen is bátran használhatóak.

Fisher klíma bemutatása

Napjainkban a Fisher klíma kétségkívül a legjobb, legmegbízhatóbb gyártónak számít, termékei pedig 1999 óta szinte az egész világon ismertek. Éppen emiatt gyakran az emberek nagy része a Fisher névvel automatikusan a klímákat kötik össze. Hazánkban mára már több mint 50.000 Fisher légkondit telepítettek a szakemberek, és ekkora számból a meghibásodás aránya még mindig csak 1%. Ez is azt bizonyítja, hogy a Fisher klímaberendezések valóban kiváló minőséggel látták meg a napvilágot.

A Fisher klímáról elmondható, hogy bár egy Amerika központú cég, termékei mégis egy hatalmas kínai gyárban kerülnek előállításra. A minőségi alapanyagoknak és a korszerű technológiáknak köszönhetően ezek a légkondik hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkeznek. A vállalat napjainkban már igen széles termékkínálattal szeretné kielégíteni a vásárlói igényeket, a légkondik mellett azonban számos terméket forgalmaznak még. Kínálatában egyaránt megtalálhatjuk a lakossági, és az ipari környezetben használható készülékeket, emellett gyártanak Split klímákat, és még mobil légkondicionáló berendezéseket is.
Új klímánk kiválasztása során figyelembe kell vennünk a helyiség méretét, illetve azt is, hogy az adott klímaberendezés milyen teljesítménnyel bír.

A Fisher klímák között ma már különböző termékcsaládokat tudunk megkülönböztetni:

  • Fisher Comfort Plus
  • Fisher Summer
  • Fisher Nordic
  • Fisher Art

Ezek a legismertebb, legkeresettebb Fisher klímák napjainkban

A Fisher Comfort Plus termékcsaládból az egyik legnépszerűbb készülék a Fisher Comfort Plus 3,5 kW szett, mely egy korszerű készüléknek nevezhető, hiszen számtalan modern funkcióval lett ellátva. A DC inverteres teljesítményszabályozás például lehetővé teszi azt, hogy a klímaberendezés még hatékonyabban tudjon működni, ennek köszönhetően pedig akár évi 50%-os energiamegtakarítást is elérhetünk vele a hagyományos készülékekkel szemben. Mivel a kompresszor mellett a klíma kültéri és beltéri egységében található ventilátormotor is inverteres szabályozású, a készülék képes az igazán halk működésre, sokkal csendesebb, mint társai, így még akkor sem lesz zavaró a hangja, ha azt éjszaka kapcsoljuk be.

A négyirányú automatikus légterelés lehetővé teszi az egyenletes légeloszlást, a „BLUE FIN” bevonattal rendelkező hőcserélővel pedig megakadályozható az, hogy a gombák, és baktériumok megtelepedjenek a készülék belsejében.
Ez a klímaberendezés ideális választás lehet számunkra akkor, ha valóban egy megbízható, csendes készüléket keresünk, melyet akár az okostelefonunkon keresztül is tudunk irányítani ezért a Klímatechnika.hu szakemberei javasolják a Fisher klíma választását.

Ismerjük meg közelebbről a Fisher Summer termékcsalád legnépszerűbb készülékét

A Fisher Summer termékcsaládból az elmúlt években a legnépszerűbb termék a Fisher Summer 2,5 kW szett lett, mely amellett, hogy energiatakarékos, megbízható és még TURBO üzemmóddal is el lett látva. Ha nem tudjuk, hogy pontosan melyik modell mellett tegyük le a voksunkat, jó ötlet lehet vásárlói véleményeket olvasni a témában. Fischer Klíma véleményeket olvasva is láthatjuk, hogy a vásárlók maximálisan meg vannak elégedve a Fisher Summer termékekkel, a digitális kijelző, az infra távirányító, az időzítés, az éjszakai üzemmód, az öntisztító funkció pedig még inkább hozzá tud járulni a kényelmes működtetéshez. Ezeket a korszerű klímaberendezéseket bátran használhatjuk télen és nyáron egyaránt, ez a Fisher klíma fűtésre is ideális választás lehet ősszel, vagy akár télen is.
A klíma működés közben képes a légáramlatba negatív és pozitív ionokat juttatni az ionizátor jóvoltából. Ha pedig a levegőben találkoznak ezek a negatív és pozitív ionok, akkor felszabadulnak olyan energiák, melyeknek köszönhetően a levegőben lévő baktériumok és mikrobák elpusztulnak, így a levegő nem csak megfelelő hőmérsékletű, hanem tiszta is lesz!