2023.09.27.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Ablakcsere előtt állsz? Ezekre figyelj oda!

Mindenki arra törekszik, hogy az ablakcsere a lehető leggyorsabban és leggördülékenyebben haladjon. Ahhoz, hogy egy ablak cseréje valóban sikeres legyen, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Mutatjuk, mire figyelj oda, ha épp ablakcsere előtt állsz!

A jó szakember aranyat ér!

Az ablakcsere általában nem egy gyakori tevékenység. Ha minden jól sikerül, elegendő 20-25 évente csupán egyszer megejteni. Éppen ezért érdemes ablakcsere során a lehető legalaposabb munkát végezni, így nem csupán az ablak, hanem a munkálatok minősége is kulcsfontosságú.

Ajánlott épp ezért ablakcsere előtt tapasztalt, segítőkész és megfelelő szakértelemmel rendelkező szakembereket felkeresni és felkérni a munkálatok elvégzésére. Az AblakBudapest.hu csapata pont ilyen! Így szinte biztosan gyors nyílászáró cserére és minőségi végeredményre számíthatunk.

Érdemes lehet már az ablakcsere tervezése előtt tanácsot kérni szakembertől, ugyanis tapasztalatának köszönhetően segít megtalálni a lakáshoz leginkább illő és minden szempontból legmegfelelőbb ablakot. Emellett az ajánlat előtti felmérést is egészen biztosan pontosan és gyorsan végzi el, így a biztos méretek mellett még időt is spórolhatsz magadnak.

Ablakcsere, hosszútávra

Fontos tényező ablakcsere során, hogy a lecserélt ablak a csere után még hosszú évekig megfelelően ellássa feladatát. Ajánlott ezért az esztétikus látvány mellett a minőségre, a biztonságra, valamint a hő- és hangszigetelő tulajdonságra is nagy hangsúlyt fektetni.

A megfelelő ablaknál fontos szempont a hőszigetelés. Ablakcsere előtt mindenképp tájékozódj róla, hogy két- vagy háromrétegű üveggel érdemes rendelni az új ablakot, mit jelent hőszigetelés szempontjából az 5, 6 és 7 kamrás szerkezet, valamint miért nem szabad figyelmen kívül hagyni az “Ug” értéket!

Figyeld az akciókat és támogatásokat!

A legtöbb vállalat gyakran kedveskedik akciókkal az ablakcsere előtt állóknak. Gyakran százalékosan leértékelnek egy-egy terméket, máskor a szolgáltatásokra adnak valamiféle kedvezményt. Sokféle akció létezik, mindenesetre érdemes figyelni, hogy mikor tudjuk pénztárcánkat is kímélni minőségi ablakok választásakor.

Mi is igyekszünk támogatni a lakásfelújítás előtt állókat különböző szezonális akciókkal. A vissza nem térítendő lakásfelújítási támogatás 2021 januárjától igénybe vehető állami támogatás ablakcsere és nyílászáró esetén is igényelhető. Ebben mi igyekszünk megrendelőinket minél inkább segíteni és támogatni, így ha valaki igényli a támogatást és minket választ, mi további 10% kedvezményt biztosítunk termékeinkre.

Az ablakcsere folyamata során tehát fontos figyelni a minőségre, a megfelelő beépítésre, illetve a pénztárcánkra is. Érdemes figyelni a különböző kedvezményeket, valamint lakásfelújítás esetén ajánlott igénybe venni a lakásfelújítási támogatást 2021 decembere előtt, ugyanis nálunk most a támogatás mellett még olcsóbb az ablakcsere. Amennyiben szeretnél bővebb tájékoztatást kapni szolgáltatásainkról és termékeinkről, keresd fel oldalunkat!