2024.06.21.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Adunk 3 ötletet, hogy mi alapján válassz eljegyzési gyűrűt

A gyémánt sosem megy ki a divatból

Hagyomány és tradíció, hogy az igazán értékálló eljegyzési gyűrűket gyémánttal készítik. A kő mérete és tisztasága függvényében változik az ára. A legtöbb jegyespár számára megfizethető, mégha csak visszafogottabb jövedelemmel is rendelkeznek.

A fehérarany még mindig nagy sztár

A legtöbb trend ellenére, a fehérarany eljegyzési gyűrű továbbra is nagyon népszerű a párok körében. Akik egy kicsit is extrémebb gyűrűre vágynak vagy a megszokottól eltérő ékszert szeretnének, számukra a fehérarany az egyik legkiválóbb megoldás. A legnépszerűbbek ezen ékszercsoporton belül is az úgynevezett többköves eljegyzési gyűrűk. Ilyenkor nemcsak 1 drágakő kerül felhasználásra, hanem akár 3 különböző színű is.

Mindig bízzuk szakértőkre a segítségnyújtást!

Sose hagyjuk magunkat kóklerek és kizárólag kereskedők által rábeszélni bármilyen ékszerre is. A valódi hozzáértés és szakértelem pillanatok alatt átérződik egy valódi drágakő specialistáról. Észre fogjuk venni a szakszavakból és a tájékozottságából, hogy valódi profival van dolgunk. Ő sosem csak és kizárólag a legnagyobb profit érdekében fog eljegyzési gyűrűt választani számunkra, hanem sokkal inkább igazítja majd az ízlésvilágunkhoz és a habitusunkhoz.
Hogy hol is találhatunk ékszer és drágakő specialistát?
Az alábbi linkre kattintva
https://www.gyemantgyuru.hu/eljegyzesi-gyuruk