2024.06.21.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Mutatunk néhány aranyszabályt, ha az esküvődet nyáron tartanád

Egyértelmű, hogy minden pár imádja, hogyha a nagy napon isteni az idő, süt a nap, csodásan kellemes meleg van és mindenki kint lehet a szabadtérben. Azonban ez az önfeledt forróság sajnos néha igen komoly problémákat okozhat. Hogy ez elkerülhető legyen, adunk néhány tippet, mire érdemes figyelni.

 

Mindenképpen figyeljünk arra, hogy a helyszín amit választunk rendelkezzen légkondícionáló berendezéssel, melynek fontos, hogy a működőképessége is ellenőrizve legyen. Nem biztos, hogy szükségünk lesz rá (hiszen könnyen lehet, hogy egy enyhébb időjárású napunk lesz), azonban klíma nélkül technikailag öngyilkosság megtartani a ceremóniát.

 

Az esküvőn résztvevő idősebb korosztályra mindenképp helyezzünk nagyobb hangsúlyt és kiemelkedő figyelmet. Ők sokkal nehezebben bírják a túlzott meleget, ezért folyamatosan gondoskodjunk majd arról, hogy a poharuk tele legyen és állandó folyadékellátottsággal legyenek. Őket érdemesebb messzebb ültetni a légkonditól, hiszen szervezetük nem biztos, hogy olyan jól bírja majd a túlzott hideget, mint a legifjabbak.

 

Az ékszerek tekintetében is érdemes figyelmet fordítani a nyári nagy melegben. Ilyenkor ugyanis a végtagok, vagyis az ujjak egy kicsit “ellazulnak” és könnyen lehet, hogy a korábban egy hideg téli napon felpróbált karikagyűrű most leesik rólunk. Hogy ez semmiképp se fordulhasson elő, érdemes igazi profira bízni a gyűrűk elkészítését. Az alábbi linkre kattintva a legújabb és legtrendibb karikagyűrűk közül válogathatunk
https://www.gyemantgyuru.hu/karikagyuruk