2024.06.21.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Nem is olyan egyszerű egy esküvő szervezése 

Egy esküvő megszervezése – ha magad csinálod és nem bízol meg egyetlen jó kapcsolati rendszerrel megáldott esküvőszervezőt sem – nem egy sétagalopp, főleg, ha egy leterhelt év kellős közepén a teljes szervezést magadra vállalod.

Az egybekelés lebonyolításának 8 sarkalatos pontja van, melyből – tapasztalatból mondom – , érdemes legalább a felét szakértőre bízni, hogy pánikroham és idegösszeroppanás nélkül juthassunk el ahhoz a bizonyos karikagyűrű felhúzásig és az örök ígéret „igenéig”.

A helyszín, fotós, ruha, gyűrű, dekoráció, torta, vőfély és szertartás bűvös köréből én magam úgy döntöttem, hogy a fényképész és a dekoráció részt a jó ízléssel megáldott barátnőmre, míg a karikagyűrűk kiválasztását szakértőre bízom. Fontos szempont volt, hogy magyar ékszerkészítőtől vásároljak, aki egyedi elképzelés alapján is gyárt jegygyűrűket, így szigorú szempontokat figyelembe véve találtam rá a tökéletes megoldásra. A Forevermark nemcsak egy hétköznapi ékszercsalád, hanem gyémántok csúcsminőségének egyik legnagyobb szolgáltatója.