2024.05.19.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Don Papa Masskara rumról tudni érdemes

A Don Papa Masskara a Don Papa rum egyik legextravagánsabb terméke. Ezt a limitált kiadású romot a Negros-szigetek ünnepe, a Masskara inspirálta, vagyis az extravagáns jelmezek, a pörgős muzsika, és a tánc, mely az ízekben legalább annyira megmutatkozik, mint a palack mintázatán. Már az üveg és a díszdoboz is figyelemfelkeltő. A palack címkéje a Stranger & Stranger munkája, aki a Kraken rum címkéjén is dolgozott. És ha már felkeltette a figyelmünket az ital palackja, akkor mindenképp érdemes meg is kóstolni.

Ez a limitált kiadású rum a Negros Ossidental szigeten készül, amerikai tölgyfahordókban kerül érlelésre, a végeredmény pedig egy mézédes, enyhén citrusos-fűszeres rum. A Masskara ízvilágában visszaköszön a Don Papa rum jellegzetessége, mely a Kanlaon erdőből származó mézzel és filippínó citros Calamondin változatával gazdagodik. Az Masskara ízvilága lágy és gyümölcsös, lecsengése pedig hosszú és zamatos, emellett azonban kellemesen fűszeres is. Fogyaszthatjuk önmagában, de kellemes élményt nyújt kevert italok alapanyagaként is.

Hol kóstolhatjuk meg a Don Papa Masskara rumot?

Bár a Don Papa Masskara limitált kiadású, de már Magyarországon is forgalmazásra került. A boltok polcain nem igazán fogunk vele találkozni, így ha meg szeretnénk kóstolni ezt a páratlan ízvilágú rumot, érdemes az ital webáruházak kínálatában keresni, mint például az italkereso.hu oldalon, ahol nemcsak megvásárolhatjuk, de a lehető legjobb áron tehetjük mindezt. A Don Papa rumjai közül talán a Masskara a legkülönlegesebb, így mindenképp érdemes a rumkedvelőknek tenni vele egy próbát, akár önmagába, akár koktélba keverve, mert páratlan élményben lehet részünk. Ha pedig gyorsan és a legjobb áron szeretnénk hozzájutni, az italkereso.hu oldalt érdemes felkeresni.