2024.07.17.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Futárcégek összehasonlítása pár kattintás alatt

Futárcégek

Futárcégek

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik futárcéggel éri meg a legjobban csomagot küldeni belföldre vagy külföldre, akkor itt hamar választ kaphatsz kérdéseidre. A Csomagnet régóta. segíti az ügyfeleket a választásban. Mindenkinek fontos, hogy csomagjai gyorsan célba érjenek a rendeltetési helyükre és ami még fontosabb, sértetlenül. A weboldalon számtalan szerződött partner szolgáltatásai rendelhetők meg pár perc alatt és nem szükséges több weboldalon is megtekinteni az éppen aktuális árakat és csomag ajánlatokat, hiszen itt mindent egy helyen megtalálunk. A partnerek között megtalálható a DPD, a TNT, a PickPackPont és a Packeta is. A szállítások között megtalálhatók a földi és a légi szállítási lehetőségek is.

 

Belföldön futárszolgálattal vagy csomagpontról csomagpontra lehet a csomagokat feladni a hét bármely napján. A csomagokat minden ügyfél saját időbeosztásának megfelelően küldheti el.  Még a csomagok fogadását is be lehet állítani saját igényeinknek megfelelően. A szolgáltatás további előnye, hogy nem kell sorban állni sehol, hiszen a futárt házhoz lehet rendelni a megadott időpontra. A cég honlapján össze lehet hasonlítani a különféle lehetőségeket így a pénztárcakímélő megoldásokat választhatjuk ki. Csupán néhány kattintásba kerül és máris érkezhet a futár a csomagunkért. A csomagokat regisztráció nélkül is feladhatjuk, így még több időt spórolhatunk meg. Ha regisztrálunk a weboldalon, akkor a csomagjainkat igen egyszerűen nyomon követhetjük és ha szükséges a korábban már feladott csomagok alapján újra pár kattintással megrendelhetjük a szállítást.

 

A fuvardíjat a weboldalon keresztül bankszámlával is kiegyenlíthetjük így érintésmentesen és biztonságosan intézhetjük. a csomagfeladásokat. Rendszeres csomagküldés esetén kedvezményes árakon lehet csomagokat indítani. A kedvezményes árakat minden esetben a csomagok száma szerint kalkulálják ki.  Nem szükséges bonyolult szerződést kötni, hiszen a folyamat online intézhető és a kedvezmény máris él. A weboldalon egy ajánlatkérő űrlap található meg, amelyet kitöltve és beküldve az értékesítők jelentkeznek az ajánlattal.  A további részleteket telefonon egyeztetik az ügyfelekkel.