2024.05.17.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Rák csillagjegy: mire számíthatnak idén a horoszkóp szülöttei?

A július nagyobb részben a Rák csillagjegy hónapja. Fontos ez az időszak a számukra, de a következő hat hónap minősége is meghatározó lesz. Hogyan, milyen mértékben és formában? Vessünk egy általános, hosszabb pillantást a Rák jegy szülötteinek 2021-es évére!

2021 a Rák jegy szülöttei számára

Az első félév, az előző évhez hasonlóan korlátozásokkal indult, ahogy a természet meg, s az intézmények is ki kezdtek nyitni tavasz végén, úgy a Rák csillagjegyűekre is ráfér ugyanez! Ennek az évnek, ha csak a második felének is, de a társas kapcsolatok bővítéséről, elmélyítéséről kellene szólnia! Elégszer húzódzkodott vissza páncélja rejtekébe! Itt az ideje felvállalni önmagát, s elfogadni, hogy szerethető lény! Ugyanakkor ezt vegye észre a másikban is! Ne a tökéletest, hanem az éppen megfelelőt keresse mindenkiben; legyen szó párkapcsolatról, barátról, rokonról vagy egy kollégáról!

Szorgalma és elszántsága kitatással beérhet ebben az évben. Ez a múltbeli problémák fokozatos felszámolásában mutatkozik meg. Ne ijedjen meg tőle! Eleget bánkódott miattuk; eljött az idő búcsút mondani nekik!

Ahogy pedig a régi dolgokat elengedi, engedje be az újakat! A változás szele ott kering a páncélja körül. Ahogy nyáron felüdítően hat a kellemes szellő, úgy a változásnak sem kell egy kötelezően rossz dolognak lennie! Hagyja magát kicsit reptetni a gyenge szélben, hiszen egy jobb helyre is elviheti, amit még nem is ismert előtte. Ha belátja, hogy a körülmények saját magunk által válhatnak tökéletessé, és hogy az együttműködés, elfogadás a feltétele a hosszútávú, biztos együttélésnek, akkor bárhol megtalálhatja boldogságát.

Szerelmes Rák

2021-ben a Vénusz kifejezetten mozgalmas programot választott magának: az összes csillagjegyben megfordul, ami a szerelmi kapcsolatok fel-, illetve megerősítését eredményezik.

Ha párkapcsolatban él, de problémák nehezítik a mindennapokat, nézzen szembe velük, bújjon elő páncéljából, vegye fel helyette a türelem-köntöst, s beszéljék meg a felmerült gondokat párjával! A csillagok támogatni fogják a békés vitát, s a mindkét fél számára legmegfelelőbb egyezség létrejöttét.

Azon Rák csillagjegyűek számára, akinek a párkapcsolata most kiegyensúlyozott, harmonikus, merjenek tovább mélyíteni, erősíteni rajta! A pozitív energiák építően hatnak az ilyen próbálkozásokra is. Itt az idő a következő lépés megtételéhez legyen az akár összeköltözés, eljegyzés, gyermekvállalás.

A támogató párkapcsolati energiákban az eddig egyedülállók is részesülni fognak. Az év folyamán megérkezik végre a nagy Ő! Könnyen lehet, hogy munka közben akad rá, de a baráti körből való felbukkanás sincs kizárva. A Rák csillagjegyűek érzékeny természete egy különös, magukhoz láncoló, indirekt akaratossággal párosul, mely párkapcsolatban veszélyeztető tényezővé válhat.

Igyekezzen megtalálni az egyensúlyt önmaga elnyomása és akaratának mindenáron való megvalósítása között! Ismerje el a saját és a mások, különösen választottja értékeit, s engedje, hogy mások is észrevehessék az ön értékeit. Elfogadva az elismerést az erőltetett akaratos fellépések drasztikusan csökkenni fognak. S sikerülni fog párjával kialakítani egy harmonikus kapcsolatot, ami nem a nézeteltérés-mentességet feltételezi, hanem a könnyed, értelmes vitákat, amiket könnyedén meg fognak tudni oldani.

Egyedül azok várjanak kicsit türelemmel egy újabb kapcsolattal, akik nemrég lettek ismét páratlanok. Ők hagyjanak időt maguknak elengedni az előző kapcsolatot, feldolgozni a történteket, s rájönni a hibákra, majd tanulni belőlük!

A Rák karrierje

Minél kreatívabb a munkaköre, annál jobban fogja érezni magát munkahelyén. Engedje be a friss, innovatív gondolatokat, hogy kiteljesedhessen hivatásában! Amennyiben nem öntelten, másokat elsodró módon teszi ezt, kollégáitól is elismerésben, tiszteletben lesz része, ami gyakran többet ér a főnök szavánál is.

A szakmai sikerek anyagi biztonságot, így nyugodtabb mindennapokat fognak biztosítani, ami az előfeltétele annak, hogy a lelki egyensúlyát, s vele együtt valódi életcélját is megtalálja, megfogalmazza.
Legyen figyelemmel saját maga teljesítőképességére, s vegye észre a rejtett, még ki nem aknázott képességeit, tehetségét! Ebben az évben meg fogja hozzá kapni a segítséget!

Összességében egy munkás, de progresszív, eredményes következő hat hónap vár a Rák csillagjegy szülötteire. Természetesen csak akkor, ha hajlandóak előbújni páncéljukból!