2023.09.27.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

prémium linképítés

Prémium linképítés Seo4you.hu

Prémium linképítés Seo4you.hu

Weboldalt nem egyszerű megszerkeszteni a nulláról.

Ugyanúgy nem egyszerű karban tartani sem. Egyedül főleg nem egyszerű. Viszont nem lehetetlen. Mégis azt tanácsolom, hogy inkább bízza úgy a weboldal megszerkesztését, mint a weboldal karbantartását szakértőre.

Ha a prémium linképítést nem csináljuk elég körültekintően hamar meggyűlhet a bajunk a Google algoritmusával és büntetést kaphat az oldalunk. Emiatt, amellett, hogy meglehetősen időigényes lenne, ha magunk végeznénk, érdemes szakemberre bízni a prémium linképítés megtervezését és lebonyolítását.

Nem érdemes egyedül végigvinni, hiszen túl nagy a kockázat. De hogyan is történik ez az egész prémium linképítés? Először is a legfontosabb dolog a nagyon alapos informálódás, utánanézés, utánajárás azaz begyűjteni az információkat az ügyféltől, hogy milyen oldalra szeretne linket és milyen DA értékben! Ez az alap.

A második lépés a linképítés tervezése, azaz a cikkírás megkezdése, helyezés vizsgálat az adott kulcsszavakra, szükség esetén konkurencia elemzés. Ezek után nincs is más teendő, mint a linkek felépítése. Egyszerűnek tűnhet mindez, de amennyire annak hangzik meg látszik, annyira kockázatos és veszélyes a weboldalra nézve.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen minőségű (PR vagy manapság jóval inkább DA értékű) oldalakról, milyen ütemben kapjuk azokat a linkeket. Hogy milyen eloszlásban érkeznek a linkek a főoldalunkra, illetve aloldalainkra. Sőt, még az sem mindegy, hogy mi a link szövege (anchor text) és milyen szövegkörnyezetből jön. Emiatt például, ellentétben az ősrégi gyakorlattal, már nem jellemző, hogy csak egy linket helyezzenek ki. Konklúzióként, érdemes a SEO4YOU embereit megkérni, hogy segítsenek, hiszen ők biztos tudják mit hogyan kell csináljanak.