2024.05.22.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Segítettem a barátomnak egy jó tippel

Ennek a történetnek az lesz a tanulsága, hogy inkább kérj segítséget, ha úgy érzed, mert ha halogatod, azzal később csak nagyobb galibát okozhatsz magadnak.

Egy haverommal is pontosan ezt történt, akinek gondja adódott a fűtésrendszerével. Ahelyett, hogy megkérdezett volna engem, hogy esetleg tudnék-e ajánlani neki valakit, aki lelkiismeretesen kiküszöböli a hibát, elkezdett saját maga keresni egy szolgáltatót.

Ő egyébként mindig is egy eléggé makacs ember volt, és már a középiskolában is ilyennek ismertem meg. Ha valamiről már egyértelmű volt, hogy nem megy neki, ő csak azért is próbálkozott vele.

Persze a kitartás egy becsülendő dolog, de úgy gondolom, ez csak akkor igaz, ha ész is társul ehhez. A haverom sokszor nem is változtatott a módszerein, nem újra és újra neki ment ugyanannak a falnak.

Ez a story is valami ilyesmiről fog szólni.

Szóval, ahogy már említettem, a fűtésrendszerrel akadt valami gondja, és már a sokadik szerelőt hívta, de egyik sem tudott igazán jó megoldást nyújtani. Én többször is mondtam neki, hogy keresse a vizgazfutesszerelo24 csapatát, akiket megtalál a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalon.

Aztán a sokadik csalódás után végre megfogadta a tanácsomat, és felhívta őket! Azóta is csak hálálkodik nekem, hogy megmutattam, kiket is érdemes keresnie ilyen esetekben!

Elmesélte, hogy már a telefonhívás során is elkezdte érezni, hogy végre a lehető legjobb helyre került. Mikor a szerelők kiérkeztek hozzá, szinte ordított róluk a profizmus és a hozzáértés.

Nem csak a tudásuk, de az eszközeik is rendelkezésre álltak ahhoz, hogy makulátlan munkát végezhessenek.

A haverom fűtésrendszere gyakorlatilag már jobban működik, mint előtte bármikor!

Tudom miről beszélek, mert sokszor jártam már nála, és télen bizony előfordult, hogy szinte vacogtam. Most már viszont tökéletes kényelem és kellemes meleg uralkodik nála.

A haverom azt is elmesélte, hogy pár óra elég volt nekik ahhoz, hogy ne csak feltérképezzék a problémát, de ki is javítsák azt. Minden szükséges eszköz ott volt már náluk, és nem volt semmi szükség arra, hogy esetleg később kelljen visszajönniük a megfelelő eszközökkel felszerelkezve.

Örömmel hallgattam ezt a beszámolóját. Végre megoldódott ez a mizériája a fűtésrendszerével, ami már olyan régóta kísérti a barátomat.

Annak azért örülök, hogy ebben nekem is szerepem volt, hiszen én ajánlottam a vizgazfutesszerelo24 csapatát.

Remélem, hogy a spanom tanul ebből az esetből, és végre hallgatni fog rám, ha valamit jobban tudok nála.

Ha előbb felkereste volna ezt a kiváló szerelő brigádot, akkor a fűtésrendszere már sokkal régebb óta úgy üzemel, ahogy annak igazán kell.

Okuljatok a barátom történetéből, és ha a jövőben szükségetek lesz egy fűtésszerelőre, akkor keressétek ezt a kiváló csapatot Ti is!