2024.06.21.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Szolárium fertőtlenítése

Abban az esetben, ha Ön szolárium tulajdonos, esetleg egy szépségszalon, vagy hotel vezetője, ahol szoláriumot üzemeltet, bizonyára Ön is tudja, hogy a szoláriumok tisztántartása és fertőtlenítési bizony egy embert próbáló feladat. Az elvi probléma ott kezdődik, hogy a szoláriumokban sok ember megfordul, és jellegüknél fogva kedveznek a különböző gombák és baktériumok elterjedésének.

A szolárium fertőtlenítése mindig egy embert próbálóbb feladat, mint bármely egyéb felület fertőtlenítése, hiszen gondoljunk csak bele. A szolárium jellegét tekintve egy a baktériumok és gombák szaporodásához kiválóan alkalmas hely, hiszen a közeg nedves és párás, valamint igencsak meleg. A sokféle verejték keveredése pedig sokat ront a helyzeten, hiszen különféle szívósabbnál szívósabb baktérium elegyek létrejöttét vonzzák magukkal. Ebből tehát egyenes arányosan következik, hogy a szolárium fertőtlenítése kiemelt fontosságú.

Egy olyan fertőtlenítőre van szükségünk, mely egészségkárosító anyagokat nem tartalmaz és a makacs, nehezebben elérhető pontokat is képes elérni gond nélkül. A szer tehát legyen természetes, és kifejezetten erős fertőtlenítő hatású.

Ezt a két tulajdonságot ötvözi magában a szoláriumok és szaunák fertőtlenítésére optimalizált BactoEx fertőtlenítő készítmény, mely a Grape Vital termékcsalád egyik kimagasló hatékonysággal működő tagja.

A BactoEx szauna és szolárium fertőtlenítő készítménye kifejezetten magas hatékonysággal képes eltüntetni a különböző bakteriális, virális és fungicid szennyeződéseket az Ön szoláriumából is. A BactoEx készítménye ráadásul a Grape Vital termékcsalád egyik leghatékonyabb tagja, mely a Grape Vital legtöbb termékéhez hasonlatosan teljesen természetes fertőtlenítő hatást gyakorol.

Ez többek között annak is köszönhető, hogy a BactoEx készítménye, mint általában a Grape Vital termékcsalád termékei grapefruitmag kivonatot tartalmaz, melyet sajtolásos eljárással vonnak ki a grapefruit magjából készített pépből. A hozzáadott bázis anyagok csak tovább fokozzák a készítmény fertőtlenítő hatását.

Szolárium fertőtlenítő készítményünket ráadásul jutányos áron rendelheti meg webáruházunkból és pár napon belül kiszállításra is kerülnek otthonába.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kattintson ide, és ismerje meg online katalógusunkat, melyben a BactoEx szauna és szolárium fertőtlenítő készítménye mellett, vegyszermentes tisztítószerek széles választéka várja Önt!