2024.07.11.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Ipari lefolyótisztító

Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy otthonunkban nem folyik le mosdókagylóban a víz vagy mosogatás után kellemetlen szagú lé marad a mosogatóban. Ilyenkor hatékony segítség kell és nem biztos, hogy a házi praktikák segítenek. Ezért próbáljuk ki az ipari lefolyótisztítót és figyeljük meg, milyen gyorsan szünteti meg a dugulást!

Persze számos márka ismert a lakossági tisztítószerek között is, amely kiválóan oldja a dugulásokat. Illetve sokan még a vegyszer nélküli megoldásokra szavaznak. Egy kannaforrásban lévő vizet, ecetet vagy a keményebbek egy flakon hipót öntenek a lefolyóba. Ez utóbbi sajnos súlyos meglepetéseket okozhat, mivel a lefolyóban felgyülemlett zsír a hipó hatására szappanná alakul és csak nagy küzdelmek árán lehet onnan eltávolítani.

A lefolyótisztítók összetételét tekintve nehezebb fajsúlyúak a víznél, így könnyen lesüllyed és közvetlenül a dugulásnál kezd hati. Amikor már fellazította egy jó részét, a szennyeződés maradékát a víz nyomása lemossa. A lefolyótisztítók rendkívül maró hatásúak, tehát nagyon vigyázzunk rá, hogy bőrünkre ne kerüljön. Ha mégis, minél hamarabb mossuk le bő vízzel.

Az ipari lefolyótisztítók abban különböznek kiskereskedelmi társaiktól, hogy még koncentráltabbak. Ez nem is csoda, hiszen egy szállóban vagy nagyüzemi konyhán sokkal komolyabb dugulásokat kell megoldani, mint egy háztartásban. A legtöbb ipari lefolyó tisztító antibakteriális hatású is, hiszen a pangó szennyvízben gyorsan szaporodnak a kórokozók. Pont ezért az antibakteriális hatásért lehet több módon is ezeket a szereket felhasználni. Felmosásra vagy felületfertőtlenítésre is alkalmazhatjuk az ipari lefolyótisztítókat.

Amikor ipari tisztítószerekre gondolunk, mindig veszélyes, akár káros anyagok jutnak eszünkbe. De például pont az ipari lefolyótisztító esetében olyan Uniós szabályozás van érvényben, miszerint összetételük 80-90 százaléka biológiai úton lebomlónak kell lennie. Tehát jelentősen csökken a környezet terhelése, ha ezeket a termékeket választjuk.

Kipróbálná tisztítószereinket? Nézzen be webáruházunkba és rendeljen még ma!