2024.06.19.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Egy ajándék ötlet Valentin napra

A szerelmesek gyakran andalognak este, éjszaka a csillagos égbolt alatt kézen fogva, fel-felnéznek a csillagokra és azt találgatják, mit hoz számukra a jövő, mi van megírva számukra a csillagokban. Ilyenkor sokszor gondolnak arra, bárcsak megállna az idő. Jó lenne ezt a boldog pillanatot megállítani. Ha megállítani nem is lehet, de az ott és akkor az égbolton látott csillagok képéről kaphatnak egy lenyomatot. Ami egyszeri és megismételhetetlen. A csillagokalatt.hu munkatársai által kézzel készített csillagtérkép hiteles és teljesen egyedi kép arról, hogy hogyan is álltak a csillagok azon a napon és azon a helyszínen. Saját rendszerüket úgy hozták létre a nyilvános adatok felhasználásával, hogy 100% pontossággal meg tudják határozni a csillagos égbolt akkori megjelenését.

Egy szerelmes életében ez egy olyan pillanat amit, örökre szeretne megőrizni a szívében és valami módon megosztani a párjával.

Ha valaki valami nagyon egyedi és különleges ajándékkal szeretné meglepni szerelmét, akár Valentin napon – ami ma már Magyarországon is a szerelmesek napjának számit – vagy találkozásuk évfordulóján akár, valami olyasmivel, ami párjának felidézi egymásra találásuknak pillanatát és helyszínét, akkor egy csillagtérképpel ajándékozza meg. Amit a megajándékozott majd nagy becsben tart, mert a csillagtérkép látványa a későbbiek során is felidézi benne azt az örömöt, boldogságot, azt a varázslatos érzést, amit első találkozásukkor érzett. A csillagtérkép elkészítéséhez, add meg a pontos időpontot és a helyszínt, tervezd meg a színét, kérhetsz rá egy idézetet, romantikus feliratot, meghatározhatod a méretét, kérheted keret nélkül, vagy kerettel, de digitálisan is. Ha kerettel kéred a lakás egyik különleges dekorációs eleme is lehet.