2023.09.27.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Milyen árakkal találkozhatsz egy esküvői dj esetében?

Ha eldöntöttétek, hogy szeretnétek, ha egy esküvői dj lenne a hangulatfelelős a lakodalmatokban, akkor a következő nagy lépés, hogy megtaláljátok a megfelelő jelölteket. Természetesen fontos tényező az ár is, azonban ne feledjétek, hogy érdemes számos más dolgot is figyelembe venni.

Az árak terén valójában határ a csillagos ég, ám érdemes mérlegelni a döntés előtt. Természetesen az első benyomásotok a bemutatkozás és a szabott ár alapján alakul ki, de fontos, hogy kérjetek a jelöltektől referenciákat, találkozzatok velük személyesen, ismerjétek meg jobban őket. Így megtalálhatjátok a pénztárcátoknak és az elvárásaitoknak megfelelő esküvői DJ-t.

Lényeges a hozzáállás is!

Egy megfelelő esküvői dj-vel mindenképpen át kell beszélnetek a nagy nap minden

részletét. Érdemes még a döntés előtt tisztáznotok magatokban a dj feladatait, hogy a személyes találkozásnál már úgy állhassatok elé, hogy mindet megbeszéltek a nagy nappal kapcsolatban. Egy jó szakember magától fogja mondani ezeket a dolgokat, de ne hagyjátok magatokat átverni egy nem elég lelkiismeretes szolgáltató által! A páron kívül a dj-nek  mindenképpen egyeztetnie kell a vőféllyel vagy ceremóniamesterrel is, hiszen ő lesz majd az, aki irányítja az eseményeket és tud neki jelezni, ha szükséges. Arra az egy napra igazából csapattá kell válnia a szolgáltatóknak, hogy minden a lehető legjobban menjen. Az esküvő napjának pontos tervéből sem szabad kihagyni a a zene szolgáltatót, hiszen ő az egyik, akinek minden mozzanatról tudnia kell. Ha mindezekre nyitott a dj, akkor csak jól választhattatok!

Milyen ár elfogadható egy esküvői dj-vel kapcsolatban?

Sarkalatos kérdés ez, ugyanis nem feltétlenül az olcsó ajánlat a jó ajánlat ebben az esetben. Sőt. Mivel egy nagyon összetett és időigényes feladatról van szó, melyeket igen drága készülékekkel végeznek, egy jó dj bizony ennek kénytelen elkérni az árát. Ezzel együtt azonban az eredmény is olyan lesz, amilyet megálmodtatok. Fontos azonban, hogy nem szabad bedőlni az ebből fakadó borzalmasan drága ajánlatoknak sem, hiszen abban is lehet átverés. A legjobb, ha egy részletekre lebontott árajánlat alapján döntötök és találtok egy arany középutat.

Írjatok szerződést!

Ha eldöntöttétek, kivel szeretnétek dolgozni, akkor eljött a szerződés írás pillanata. Ha a választott dj vonakodik vagy nem szeretne szerződést írni, ti mindenképpen ragaszkodjatok hozzá, hiszen ebben rögzítitek mindazt, amit szóban már megbeszéltetek. Ha ennek ellenére sem szeretne szerződést írni, akkor bármennyire is szimpatikus volt az elején, mindenképpen ott kell hagynotok, így ugyanis nem lehet nyugodtan esküvőt szervezni.