2024.06.19.

Vállalkozói negyed

Merj Vállalkozni!

Rcool lakossági klíma nagyker áron

Az Rcool márka klíma készülékei 2016 óta vannak jelen Magyarországon. Rövid idő alatt sikeresek lettek a márka készülékei a magyarországi piacon, köszönhetően az ár-érték arányuknak. Ma már szinte lehetetlen olyan forgalmazót találni, aki ne állna kapcsolatban az Rcool klíma nagyker árukészletet biztosító céggel.

Sok más európai klíma márkához hasonlóan Kína legnagyobb klíma gyárában gyártott termékről van szó, ami mire a kontinensre érkezik saját márkanévvel ellátott önálló termék lesz. (OEM márka szakkifejezéssel élve.) Ennek két előnye is van. Egyrészt az Rcool klíma nagyker a felfutott világmárkák áraihoz képest töredék értékekkel tud értékesíteni, ráadásul a biztosak lehetünk benne, hogy a vásárolt termék belülről megegyezik a világmárka készülékének összetételével. Nem ritka, hogy nagy márkák a kisebb, saját márkaként külföldre kiszervezett készülékein vezetik be először az újításokat, így tesztelik a mérnökök munkáját. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy Rcool szériás termék funkciói fognak háromszoros áron bekerülni például a GREE klímákba, ha a vásárlói visszajelzés pozitív.

Az Rcool termékek minőségét bizonyítja az is, hogy az Rcool klíma nagyker forgalmazói mind 3+2 év garanciát biztosítanak a megvásárolt készülékekre. A felső középkategóriás klíma termékek, amiknek az ára  az Rcool klímáknak akár a háromszorosa is lehet, ugyanezt a garanciaidőszakot vállalják ugyanazokkal a feltételekkel: igazoltan évente kétszer tartsa karban a megvásárolt terméket. Tulajdonképpen harmadáron ugyanazt tudja megvenni az Rcool klíma nagyker kínálatában, mint a nagy márkák boltjaiban.

Az Rcool klíma nagyker által forgalmazott szériák mind gazdaságosak, ár-érték arányban Magyarországon az egyik legjobb ajánlatot jelentik. Minden termékük hűtő és fűtő funkcióval ellátott, csendes üzemmódban valóban meghallhatatlanok, ráadásul a beltéri egység stílusa és kialakítása az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében. A rejtett kijelző és a színezett beltéri egységek nem csak külsőre vonzóak, valóban minőségi belső alkatrészeket tartalmaznak. A forgalmazók által vállalt garanciális javítások száma minimális, cserébe azonban az alkatrészellátás kiemelkedően gyors.

A márka saját univerzális klímatávirányítót és klíma tisztító sprayt is forgalmaz, így maximálisan ki tudják elégíteni a vásárlóik esetleg egyéb felmerülő igényeit. Az Rcool klíma nagyker közvetlenül ugyan lakossági ügyfeleket nem szolgál ki, azonban a viszonteladói jutányos áron, sok esetben szereléssel együtt és a garancia feltételeként ajánlott karbantartás vállalásával értékesítik Ön számára is a termékeiket.